Ekskluzivno

ŠTEFOVA DIVLJAČINA OD GATERA DO STOLA Ogulinski lovac Štef Žibrat proizveo kobasice od mesa jelena , medvjeđu paštetu i , zamislite, prvoklasne čevapčiće od jelena

Ukusno uređena prodavaonica u Ogulinu, pored ceste koja povezuje taj izraziti lovački centar s Josipdolom, vlasništvo obitelji Žibrat, na najboljem je putu da postane ovdašnji brend izborom suhomesnatih proizvoda od – svježeg mesa divljači !
Poznati lovac i proizvođač , poduzetnik od uspjeha, Štef Žibrat , vlasnik OPG „Laura“ , baveći se uzgojem divljači u gateru- izgradio je istinski brend ovog lovačkog kraja. Počeo je s uzgojem jelena lopatara u gateru na svojoj farmi, gdje je uzgajao i domaću stoku, dok je s drugih izvora dobavljao sezonsku divljač. Od ruke mu u njegovoj mini „tvornici“ vrhunskih delicija jako dobro ide pravljenje salama i kobasica od divljačine : šunke od jelena i pečenice od mesa divljih svinja .
Štef se je već toliko usavršio u svojem poslu da pravi od divljačine i druge vrhunske delicije. Njegov najnoviji veliki uspjeh su veoma ukusni svježi ćevapčići od mesa jelena i , zamislite- izvrsna pašteta od medvjeda iz ličkih šuma za ekstra lovačke i ostale gurmane!
Štef je proširio prodaju i na Dalmaciju. U Splitu se mogu kupiti njegovi ćevapčići i kako kaže izbirljiva gurmanska publika – nisu degustirali boljih i kvalitetnih proizvoda !
Naravno, recept je tajan,a do njega je Štef došao godinama usavršavajući svoju mini proizvodnju.
Čovjek od uspjeha i „zanata“ Štef je svoje suhomesnate uratke, rađene s mjerom, ukusom i ljubavi , povezao s dizajnom unutarnjeg prostora. Za početak je sakupio sva dosadašnja izdanja nacionalnog lovačkog magazina Dobra kob, upravo ona koja su bila ukoričena dok je ovaj prestižni lovački časopis izlazio u rekordnoj nakladi u izdanju splitske novinske kuće Slobodna Dalmacija.
Časopis je ovdje pronašao mjesto zbog toga što je godinama donosio ekstra recepte o kuhanju divljačine , među kojima i o suhomesnatim proizvodima .
Istina, pravi lovački dućan, ali u kojemu se ne prodaje lovačka oprema nego – super lovačke delicije , napose sada pred božićno novogodišnje blagdane.

FOTOGRAFIJE
Štef Žibrat, ogulinski proizvođač zlatnih ruku specijalizirao se za proizvodnju suhomesnatih proizvoda od divljačine
Prodavaonica dobiva sve moderniji izgled istinskog lovačkog interijera

Back to top button
x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.