Ekskluzivno

PREDAVANJE O PRVOJ POMOĆI DR. MED. SPEC. EDISE ERCEGOVIĆ Polaznici dobili na poklon paket prve pomoći strane proizvodnje, veoma lagan za nošenje u ruksaku

U sklopu redovitih nastavnih sati godišnjeg Programa poradi osposobljavanja kadrova u lovstvu,lovaca i lovkinja, stalna suradnica POU Capreolus i predavač nastavnog programa o prvoj pomoći u lovu dr . Edisa Ercegović, dr. med. spec.( specijalista medicine rada i sporta i stalni sudski vještak ) održala je dodatno predavanje o ukazivanju prve pomoći u lovu u slučaju potrebite pomoći lovcima i lovkinjama, kao i ostalim sudionicima lova.

Dr. Ercegović govorila je o važnosti hitnog ukazivanja prve pomoći ozlijeđenima, o tome kako prepoznati težinu ozlijede, sanirati je i pružiti ozlijeđenom pomoć u datim uvjetima i okolnostima, obzirom da se lov odvija često na teškim i nepristupačnim lovnim terenima.

Dopunsko predavanje, pored onog na streljani, dr. Ercegović je nastavila u nastavnom kabinetu u Splitu gdje je polaznicima podijelila pakete prve pomoći i svoju brošuru PRVA POMOĆ U LOVU. Paketi prve pomoći su inozemne proizvodnje, veoma zgodni za nošenje u ruksaku, snabdjeveni su osnovnim medicinskim potrepštinama te su ih polaznici rado prihvatili kao dar POU CAPREOLUS.

Specijalno za portal POU -CAPREOLUS.hr Ante Tonči Karković

Back to top button
x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.