vijesti

POHVALA SPLITSKOG PRAVNOG FAKULTETA SINIŠI ŠTIMCU, MAG. IUR. Odvjetnik Štimac i prof. dr. Matko Pajčić dobili su Pohvalu za promociju Pravnog fakulteta kroz Moot Court natjecanje pravnika iz Europe

Ugledni splitski odvjetnik Siniša Štimac, mag. iur. , akademski trener, dobio je Pohvalu Pravnog fakulteta u Splitu povodom obilježavanja jubilarne 63. godišnjice utemeljenja i uspješnog rada te visokoškolske ustanove.
Pored njega jednaku je Pohvalu zaslužio i izv. prof. dr. sc. Matko Pajčić, za doprinos i promociju Pravnog fakulteta kroz sudjelovanje u Moot Court natjecanju za akademsku godinu 2023. / 2024.
Svečarima je Pohvale uručio dekan Pravnog fakulteta prof. dr. sc. Ratko Brnabić naglasivši njihovu ulogu u promoviranju aktivnosti i postignuća splitskog Pravnog fakulteta.
Odvjetnik Štimac je, inače, istaknuti član i voditelj Pravne klinike za uzgoj i zaštitu prirode i lova splitskog Lovačkog učilišta CAPREOLUS pod čijim je rukovođenjem dosad održano niz uspjelih predavanja povezanih uz uzgoj i zaštitu divljači i prirodnog okoliša. Veoma su bila posjećena predavanja o provođenju propisa u svezi odgovornosti i naknade štete prilikom nalijetanja vozilom na divljač na cesti, obzirom na različitu sudsku praksu.
U pripremi su i druga raznovrsna predavanja, posebno o provođenju aktualnog Zakona o držanju i nošenju oružja građana RH.

NA SLICI :
Dekan prof. dr. Ratko Brnabić i Siniša Štimac mag. iur., prilikom uručenja Pohvale splitskog Pravnog fakulteta
Preuzeto iz Slobodne Dalmacije, snimio Nikola Brboleža ( Cropix )

Back to top button
x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.