Ekskluzivno

NAKLADA DOBRE KOBI : TISKANA NOVA VJEŽBENICA PORADI OSPOSOBLJAVANJA KADROVA U LOVSTVU

Pod sloganom „Tko ne misli časno loviti neka ne ulazi u naše redove“ plodnog lovačkog pisca Dragutina Veselija, Pučko otvoreno učilište CAPREOLUS upravo je tiskalo novo, treće izdanje Vježbenice za pripremu ispita poradi osposobljavanja kadrova u lovstvu isključivo za svoje polaznike.
Vježbenica sa udžbenikom LOVSTVO, jedinstvene lovačke literature na ovim našim prostorima, čini zaokruženu cjelinu i predstavlja zbirku lovačke literature za potrebe lovaca i lovkinja u pripremanju završnog ispita.
Grupa autora, već afirmiranih na hrvatskog znanstvenom prostoru, sa oba udžbenika uspjela je predočiti čitav nastavnički program kako bi polaznici što lakše i brže savladali propisano nastavno gradivo radi polaganja završnog lovačkog ispita.Vježbenica se zasniva na lovačkom udžbeniku LOVSTVO, kao temeljnom pisanom štivu,a na njega se usko povezuje ona sa osnovnim propisima , Zakonom o lovstvu i Zakonom o nabavi i posjedovanju oružja građana RH, brojnim pratećim pravilnicima , te na kraju sa više od 160 pitanja sa obrađenim odgovorima radi samostalnog testiranja pribavljenog znanja i umijeća novopečenih lovaca i lovkinja.
Sa malo truda, radom i marljivošću, polaznici splitskoga CAPREOLUSA mogu lakše okončati završno školovanje , položiti lovački ispit , te sigurno kročiti u veliku obitelj hrvatskih lovaca i lovkinja.
Na projektu Vježbenice za pripremu ispita poradi osposobljavanja kadrova u lovstvu sudjelovali su Davor Martić, Perica Tucak, Ante Udovičić, Iva Kučinić Radošević i Julka Ćuk.
Vježbenica je ekskluzivno napisana samo za polaznike CAPREOLUSA koji je dobijaju zajedno sa udžbenikom LOVSTVO i ne može se drugdje nabaviti.
Vježbenica sadrži u osnovnim opisima lovački bon-ton i lovačku etiku i običaje.

Back to top button
x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.