vijesti

JEDINSTVENE ČESTITKE PRED BOŽIĆ : PODRŠKA UMJETNICIMA KOJI SLIKAJU USTIMA I NOGAMA ŽIVOTINJSKI SVIJET

Djelatnici Pučkog otvorenog učilišta CAPREOLUS, ustanove za obrazovanje kadrova u lovstvu, odlučili su da će i ove godine, ususret božičnim i novogodišnjim blagdanima kupiti ,kao do sada , komplet čestitki, kalendar za 2024. godinu te slike darovitih umjetnika koji slikaju služeći se nogama i ustima.
CAPREOLUS, inače svake godine, uoči Uskrsa i Božića, želi i hoće kupiti ovaj blagdanski paket Izdavačke kuće umjetnika koji slikaju ustima i nogama.
Talentirani umjetnici, premda na neki način hendikepirani, i ovoga puta uspjeli su naslikati različite zimske motive na čestitkama koje će poslužiti kupcima njihovih autorskih djela da prijateljima čestitaju Božić i Novu godinu.
Kako većim dijelom blagdanske čestitke prikazuju nama drag i voljen životinjski svijet, to ovo učilište preporučuje svim lovcima, lovkinjama i ostalim ljubiteljima prirode da kupe doista neobične čestitke , kakve nigdje ne mogu naći. Na taj će način svojom lijepom gestom ujedno pomoći ovim talentiranim umjetnicima.
Doista, preporučamo njihove vrijedne uratke !

Back to top button
x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.