Ekskluzivno

IZBORNA SKUPŠTINA SEKCIJE LOVCI I MEDIJI HRVATSKOG LOVAČKOG SAVEZA Zašto na skup nisu pozvani suradnici Lovačkog vjesnika i Dobre kobi iz Dalmacije

Dalmatinski suradnici Lovačkog vjesnika i Dobre kobi pitaju se jesu li oni i dalje članovi Sekcije lovci i mediji pri Hrvatskom lovačkom savezu. I mole da im na to pitanje odgovori netom izabrani predsjednik Sekcije Mislav Togonal.
Ogorčeni dopisnici časopisa pročitali su na O1 Portal da je u Zagrebu, u prostorijama Hrvatskog lovačkog saveza održana izborna skupština Sekcije lovci i mediji, čiji su članovi,a da ih nitko prethodno nije izvjestio niti pozvao na ovaj izborni skup.
Organizator ovog sramotnog skupa zaobišao je izvjestitelje sa slavonskog područja.
Na toj tzv. izbornoj skupštini koja je po mišljenju dalmatinskih suradnika Lovačkog vjesnika i Dobre kobi nevažeća i bez presedana, omalovažavajuća – izabran je među svega nekolicinom članova ( kvorum !?) Mislav Togonal za predsjednika, ugledni TV novinar i urednik.
Dalmatinski novinari i suradnici lovačkih časopisa Hrvatskog lovačkog saveza smatraju kako je nedopustivo manipuliranje istinom i objektivnšću u informiranju lovačke i druge javnosti, pogotovu što malobrojni sudionici ove tzv. izborne skupštine nikad nijednom, ama baš nijednom, nisu napisali bilo kakav članak o hrvatskom lovstvu i dosezima hrvatskog lovstva u Lovačkom vjesniku i Dobroj kobi.

Back to top button
x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.