vijesti

TRUD SE ISPLATIO : POHVALNICE NAJBOLJIM POLAZNICIMA ZA LOVCA

Najboljima polaznicima splitskog Pučkog otvorenog učilišta CAPREOLUS, koji su sa visokim ocjenama , u teoriji i praksi savladali nastavno gradivo za lovca ili lovkinju te sa uspjehom položili završni lovački ispit, učilište je dodjelilo POHVALNICU na svečanoj sjednici.
Pohvalnica se dodjeljuje na osnovu ocjene višečlanog ispitnog povjerenstva na čijem je čelu stručno -pedagoška voditeljica nastavnog programa prof. Iva Kučinić Radošević,mag. ing. zootehnike.
Učilište raspolaže sa visokostručnim kadrom. Svaki predavač – ispitivač neprikidno se unapređuje i usavršava u svojem nastavnom segmentu tako da su do sada dali doprinos u izdavanju više od 15 školskih udžbenika, brošura i ostalih vrijednih uradaka iz znanstvenog područja lovstva.
Učilište je upravo tiskalo sedmo izmjenjeno i dopunjeno izdanje udžbenika LOVSTVO (tvrdi uvez ) i Vježbenicu poradi osposobljavanja kadrova u lovstvu.

Prof. Iva Kučinić Radošević, stručno-pedagoška voditeljica programa nastave uručuje Pohvalnicu najboljem polazniku u nastavnoj grupi

Back to top button
x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.