vijesti

STRUČNI SURADNICI CAPREOLUSA ĐANI DRAGOJEVIĆ ĐOVE I JASMIN HADŽALIĆ DOBILI ČASNI NASLOV I POVELJU VIŠI LOVAC U POVODU BLAGDANA SVETOG HUBERTA

U povodu 3. studenog, spomendana našeg sveca i nebeskog zaštitnika svetog Huberta splitsko Pučko otvoreno učilište CAPREOLUS dodijelilo je i ove godine POVELJU VIŠI LOVAC nekolicini zaslužnih lovaca koji su se proteklih godina naročito istakli u osposobljavanju kadrova u lovstvu,napose u praktičnom dijelu godišnjeg programa .

Za osobite zasluge na edukaciji lovaca i lovkinja – POVELJU VIŠI LOVAC – častan naslov – zaslužio je Velalučanin Đani Dragojević Đove i Labinjanin Jasmin Hadžalić.

U obrazloženju odluke Upravnog vijeća CAPREOLUSA ravnatelj Davor Martić i voditelj odjeljenja Ante Udovičić kazali su kako su oni svojim radom i znanjem, pripremajući nove lovačke kadrove za polaganje završnog lovačkog ispita – doista puno pomogli mladim polaznicima /lovcima kako bi ušli u veliku obitelj hrvatskih lovaca.

Inače, uz blagdan svetog Huberta slavljenicima su uručene i knjige „ Sveti Hubert moćni zaštitnik hrvatskih lovaca „.

Back to top button
x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.