vijesti

IZLOŽBA U RADOŠIĆU : IVAN RUNJE GIBY IZLAŽE UMJETNIČKE SLIKE POD NAZIVOM „LOVAČKE PRIČE“

U OPG izletištu Šumska kraljica u Radošiću u petak navečer otvara se izložba slika mladog sinjskog umjetnika Ivana Runje Gibya. U veoma atraktivnom lovačkom ambijentu Runje će izložiti više od 100 umjetničkih djela pod zajedničkim nazivom „Lovačke priče“.
Mladi sinjski umjetnik osobitog talenta, prikazao je divljač i lovačke pse u različitim pozama, u prirodnom okolišu i prilikom lova . Među brojnom divljači umjetnikovu pažnju osobito je izazvala šumska šljuka, kraljica svih lovova,gdje se lovac sportaš doista osjeća kao da je u snovima, kada ova veličanstvena ptica tragom zavarava psa, kada ptičar učini fermu i, naposljetku poleti tražeći spas među gustim granjem.
U okviru Dana Alke i sinjske Gospe Runje je imao svoju izložbu koja je oduševila veoma kritičan auditorij sinjskih poklonika njegove umjetnosti.
Na Runjinoj izložbi na gospodarstvu Nene Đirlić Lunić očekuje se velik broj lovaca i lovkinja. Ova i ovakva jedinstvena izložba lovačkih umjetnina to nedvojbeno zaslužuje.
I još nešto : domaćini su pripremili lovački domjenak za puni lovački doživljaj.

Back to top button
x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.