vijesti

POU CAPREOLUS TISKALO SPOMEN –BROŠURU U POVODU 20. OBLJETNICE RADA NA OSPOSOBLJAVANJU KADROVA U LOVSTVU

U povodu 20. obljetnice rada na osposobljavanju mladeži i odraslih Pučko otvoreno učilište CAPREOLUS u Splitu sabralo je sva pisana autorska djela svojih eminentnih profesora , predavača / ispitivača te stručnih suradnika za pojedine nastavne oblasti i tiskalo ih kao spomen- brošuri.

U spomen brošuri obuhvaćena su autorska djela profesora, pojedinačna autorska djela profesora , te kooautora i stručnih suradnika. Učilište je u proteklih 20 godina tiskalo 10 udžbenika – priručnika – sa tematikom lovstva kao zajednički uradak, 17 samostalnih autorskih djela profesora Davora Martića i desetak brošura, te 11 autorskih djela Mladana Vidovića, kao i samostalna autorska djela Perice Tucaka, Ante Udovičića, Edise Ercegović i Vedrana Martića.

Nastava za polaznike održava se u Nastavnom središtu u Splitu, koje obuhvaća veliku učionicu – sa popratnim sadržajima – sa andragoško-pedagoškim pomagalima u sustavu programa nastave, te knjižnicom.

Praktična vježba polaznika održava se na streljani u Stobreču, te u državnom lovištu Šibenik – Vrgorac lovoovlaštenika OBER- LOVNI TURIZAM, čiji je vlasnik Pučko otvoreno učilište CAPREOLUS.

Back to top button
x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.