vijesti

LOVAČKO UČILIŠTE „CAPREOLUS“ POHVALILO MARLJIVE LOVKINJE Pohvalu su zaslužile Nikolina Ćaćić, Martina Mesić, Dijana Uzelac, Antea Gospić, Marijana Knežević, Martina Buljan i Marta Kos

Na osnovu odluke Upravnog vijeća splitskog Pučkog otvorenog učilišta CAPREOLUS, a na prijedlog stručnopedagoške voditeljice Nastavnog programa prof. Ive Kučinić Radošević,u prvom polugodištu ove nastavne godine pohvaljene su najbolje lovkinje koje su nedavno diplomirale na ovom učilištu. One su tijekom školovanja pokazale izrazito zanimanje i uspjeh u savladavaju nastavnog gradiva i praktične obuke u svim segmentima lovstva.
Tijekom obrazovanja polaznice su potvrdile stečeno teoretsko znanje i u praktičnoj obuci , kako u lovištu tako i u savladavanju vještine sigurnog gađanja. Iako su se neke prvi put u životu susrele sa vatrenim oružjem- na streljani su, gađajući leteće mete u disciplini trap, pod nadzorom lovaca – majstora strijelaca – ostvarile iznimno dobre rezultate. Naposljetku, rezultat u obaranju letećih meta nije bio odlučujući, da bi odlučujuće bodove sakupile disciplinom i ponašanjem na streljani, pristupom puški i streljivu, punjenju lovačkog oružja i njegovim sigurnim rukovanjem.
Pohvalu Lovačkog učilišta CAPREOLUS zaslužile su Nikolina Ćaćić, Martina Mesić, Dijana Uzelac, Antea Gospić, Marijana Knežević, Martina Buljan i Marta Kos.

PRESSCAP

Back to top button
x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.