vijesti

ZAHVALA AGRONOMSKOG FAKULTETA ZAGREBAČKOG SVEUČILIŠTA I KARLOVAČKOG VELEUČILIŠTA NA DAROVANOJ PUBLIKACIJI „NJEZINA VISOST, ŠUMSKA ŠLJUKA“

Agronomski fakultet zagrebačkog Sveučilišta , Centralna agronomska knjižnica , u ime djelatnika i korisnika Centralne agronomske knjižnice uputila je zahvalu splitskom Pučkog otvorenom učilištu CAPREOLUS, javnoj ustanovi za obrazovanje kadrova u lovstvu izvan sustava redovite naobrazbe – na poklonjenom primjerku publikacije NJEZINA VISOST, ŠUMSKA ŠLJUKA, u izdanju nakladničke kuće Dobra kob u ožujku 2021. godine.

U zahvali koju je poptisala voditeljica Centralne agronomske knjižnice mr. sc. Vanja Masnov – stoji kako će ova publikacija obogatiti fond Centralne knjižnice i da će služiti generacijama studenata ove visokoškolske ustanove u Hrvatskoj.

Zahvalu na novom uratku je Pučkom otvorenom učilištu CAPREOLUS uputio i dr. sc. Krunoslav Pintur, dr. vet. med., profesor Visoke škole Veleučilišta u Karlovcu.

Inače, splitsko Pučko otvoreno učilište CAOPREOLUS objavilo je više od 30 stručnih i znanstvenih uradaka, monografija, knjiga i brošura iz pera svojih profesora, koji su ujedno autori više tisuća članaka i polemičkih napisa tiskanih u nacionalnom lovačkom magazinu DOBRA KOB za proteklih dva desetljeća njegova neprekinutog izlaženja na prostoru Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Vojvodine.

Back to top button
x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.