VJERNIM KUPCIMA DOBRA KOB DARUJE UKUSNO DIZAJNIRANU NALJEPNICU, SIMBOL SPORTSKIH LOVACA, ŠUMSKU ŠLJUKU U PREPOZNATLJIVOM LETU!

Živi simbol sportskog lova i lovaca sportaša, šumska šljuka (bena), prikazana je na novoj, originalnoj , ukusno dizajniranoj naljepnici u izdanju kuće Dobra kob iz Splita, koja se bavi trgovinom lovačke opreme, lovačkog i sportskog oružja i streljiva.

Za svoje vjerne kupce- šljukare od formata – Dobra kob, na adresi u Splitu, Klovićeva 13 ( Škrape ) time je pripremila prigodni dar u povodu dolaska prvih šljuka te nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana .

Šljuke su već doletjele na priobalje, a čim učini veće zahladnjenje očekuje se da će preletjeti na otoke gdje će pričekati mirnije vrijeme kada će nastaviti svoj miljama dugačak put prema afričkom jugu.

Dobar je stari šljukarski običaj, po čemu se šljukari (pre)poznaju u velikoj obitelji lovaca na šljuke i razlikuju od drugih lovaca i pobornika sportskog lova, da na istaknutim mjestima na svojim automobilima, džipovima, čak i na prikolicama vozila – vidno istaknu nalješnicu sa vječnim šljukarskim simbolom – dugokljunu kraljicu u njenom prepoznatljivom letu !

DOBRA KOB, PRODAVAONICA LOVAČKE OPREME, ORUŽJA I STRELJIVA, 21.000 SPLIT, KLOVIĆEVA 13.

Tel . 021 780 357

E-mail : vedran@dobrakob.hr

Naš lovni program možete pogledati na www.dobrakob.hr

x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.