U PODSTRANI KOD SPLITA MLADI FABIO MUDNIĆ ODSTRIJELIO ZLATNOG VEPRA OD 127, 50 CIC TOČAKA KUGLOM DDUPLEX KUPLJENOJ U PRODAVAONICI DOBRE KOBI

Pod hicima 20- godišnjeg Fabia Mudnića Pulje, lovca Lovačke udruge „Mosor Omiš Priko„, na obroncima Mosora u Podstrani pao je zlatni vepar ocijenjen sa 127,50 CIC točaka težine više od 180 kila!

Zanimljivo je da je Fabio zadao smrtonosni hitac „kljovašu“ sa Mosora pucajući iz puške sačmarice streljivom MONOLIT 32 MAGNUM 12/76 latvijskog proizvođača DDUPLEKS.

  • Stvarno, trebala je ogromna udarna sila da „zaustavi“ tako teškog mosorskog orijaša u pokretu, a još je k tome 9 godina stara veprina zlatnih kljova – priča Fabio, a to je potvrdila DDupleks kugla zelene boje sa čeličnim ovojem.

Fabio je, inače, stalni kupac u splitskoj prodavaonici lovačke opreme, oružja i streljiva DOBRA KOB, gdje je nabavio ovo veoma moćno i razorno streljivo DDUPLEKS za lov divljih svinja iz pušaka sa glatkim cijevima.

 

x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.