SPLITSKA „DOBRA KOB“ PUSTILA U PRODAJU, PRVA U DALMACIJI, VRHUNSKO STRELJIVO ZA LOV SITNE DIVLJAČI „PEGORARO“

Splitska prodavaonica lovačkog oružja, streljiva i opreme za lov i boravak u prirodi DOBRA KOB prva je plasirala na hrvatskom lovačkom tržištu sačmeni metak PEGORARO, istaknutog talijanskog konstruktora i proizvođača Cesarea Pegorara, čiji je prednik još prije više od pola stoljeća započeo sa proizvodnjom u Italiji.Tijekom vremena, loveći sa PEGORAROM sitnu dlakavu i pernatu divljač dalmatinski, ali i ostali lovci i lovkinje, proslavili su ovo vrhunsko streljivo, koje je, bez obzira na nešto višu cijenu, pronašlo mjesto u njihovim pušćanim cijevima.

Zagriženi šljukari rado pucaju sa PEGORAROM , na raspolaganju im je veoma bogat odabir gramaže sačme i barutnog punjenja. Patrone su napunjene s toliko kvalitetnih sastojaka, posebno se to odnosi na čudotvoran Bofors barut, da lovcu ne preostaje gađanje s pretjecanjem na određenoj daljini u gustišu , u borovoj i hrastovoj šumi, gdje šumska kraljica lako pronalazi svoje omiljeno obitavalište.
Ono što posebno odlikuje PEGORARO metak je plastična čahura visoke razine kvalitete, ukusno dizajnirana sa mesinganim dijelom čahure od 27 mm, koji joj daje čvrstoću i sigurnost.

Prekaljeni lovci na zečeve , fazane i jarebice , koji u opasaču stalno drže PEGORARO streljivo tvrde da u svojem lovačkom stažu nisu nikad bolje prolazili u lovu. A , bogme, lovili su sa svim patronama koje se mogu naći na tržištu. PEGORARO ih nije nikad iznevjerio, bilo da je zima, kiša ili snijeg, bez obzira na vrijeme i temperaturu!

ZA SVE DALJE INFORMACIJE IZV0LITE NAS KONTAKTIRATI:
Dobra kob d.o.o., 21.000 Split, Klovićeva 13.,
telefon : 021 78 03 57 ,
mail : prodaja@dobrakob.hr

POSJETITE NAŠU WEB STRANICU I UĆI ĆETE SA GUŠTOM U EUROPSKU KUĆU LOVAČKOG ORUŽJA, STRELJIVA I LOVAČKE OPREME, U SVIJET SUPER MODERNE ODJEĆE I OBUČE SVJETSKIH PROIZVOĐAČA ,LOVAČKE OPTIKE I DRUGIH PRATEĆIH ZA LOVCE I LOVKINJE ZNAČAJNIH DIJELOVA ZA UGODAN, SIGURAN I KVALITETAN LOV .
ILI JOŠ BOLJE – POSJETITE NAS OSOBNO U SPLITU!

 

x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.