ŠPANJOLSKA CHIRUCA, MAJKA SVIH EUROPSKIH BRENDOVA KVALITETNIH LOVAČKIH CIPELA, ODUŠEVILA SPLITSKE I DALMATINSKE  LOVCE  OTKAKO JE U DUĆANU DOBRE KOBE

Navalila zima, lov je u punom jeku,a vi uporno tražite udobnu i, nadasve, kvalitetnu lovačku obuću. U  Splitu i  Dalmaciji  pozornost lovačke populacije, sa odličnom „nosom „ za sve što je dobro- izazvala je španjolska CHIRUCA, svjetski brend naj-lovačke cipele.

Shiruca je već, kažu lovni veterani, na našim nogama  i – unatoč penjanju po kamenjaru, šuljanju u gustišima,  opravdala svoje ime .

Ona je doista, pravi „mercedes“ u odnosu na svu ostalu lovačku obuču koja se ovoga trenutka nudi na hrvatskom lovačkom tržištu !

Od splitskog DALMATINERA, višedesetljetne lovačke tvrtke koja  je splitske i ine druge lovce snabdjevala sa CHIRUCA proizvodima – zastupstvo je od Španjolaca preuzela renomirana splitska lovačke tvrtka DOBRA KOB.

Europska prodavaonica lovačke mode, DOBRA KOB, uz CHIRUCU nudi prijateljima lova i lovstva  njemački MEINDL i njegovim plasiranjem je  na hrvatskom tržištu stekla dobar glas zastupnika doista kvalitetne i udobne lovačke obuče u samom  europskom vrhu.

CHIRUCA  je sa veličanstvenim španjolskim šarmom  oprobane lovačke cipele stekla  simpatije lovaca i lovkinja sa  „osjetljivom“ i „laganom „ nogom .

CHIRUCA JE tako skrojena da predstavlja  super uklopljeni spoj  udobnosti ,sportske elegencije za svaku nogu i visoku kvalitetu za svačiji džep. CHIRUCA je na tvrdom, surom ,oštrom kamenu Dalmacije  prošla sve, pa i najteže  testove  i potvrdila se da može „muški“ izdržati  dugotrajno hodanje. Lovac ili lovkinja,  svejedno, sa CHIRUCOM nogama uopće nisu osjetili zamor !

Chiruca se je pokazala kao doista uzorna   španjolska majka svih europskih brendova lovačke obuče!

CHIRUCA JE NA TESTOVIM A PORAZILA DO KOLJENA MNOGE DRUGE LOVAČKE CIPELE!

Od sada pa ubuduće, CHIRUCU vam nudi jedino i povoljno sa popustom  na gotovinsko plačanje splitska renomirana tvrtka DOBRA KOB.

x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.