PROFESORI I STRUČNI SURADNICI CAPREOLUSA ZAVRŠILI SEMINAR I STRUČNO OSPOSOBLJENI ZA UZGAJIVAČE LOVAČKIH PASA

Na osnovu odobrenog programa Hrvatskog kinološkog saveza  od strane Ministarstva poljoprivrede, u Splitu je održan seminar za osposobljavanje uzgajivača lovačkih pasa kojemu su prisustvovali i saslušali propisano gradivo  profesori i stručni suradnici splitskoga Pučkog otvorenog učilišta CAPREOLUS. Na taj su način na tom prvom savjetovanju u Dalmaciji stekli dodatna stručna znanja vezana uz novi Zakon o zaštiti životinja koja će u praktičnom radu prenositi na buduće polaznike tog učilišta.

Za članove HKS-a,kojih je pristupilo u velikoj dvorani Ekonomskog fakulteta u Splitu više od 200 uzgajivača iz cijele Dalmacije, predavanja su održali  Ana Divković, dr. vet. med., Ana Domazet Lošo, dr. vet. med., viši veterinarski inspektor, Ivan Jelavić, dreser, Nikolina Kovačević Ganić, mag. ing. , prof. Nikša Lemo,dr. vet. med.  sa Veterinarskog  fakulteta i Igor Mioč, dr. vet. med.

x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.