PRIREĐEN SUSRET LOVACA I LOVKINJA, NEKADAŠNJIH POLAZNIKA SPLITSKOGA HUBERTA I POTENCIJALNIH KANDIDATA U RESTORANU „BUKALETA“ U PLOMIN LUCI

U organizaciji splitskoga Pučkog otvorenog učilišta  CAPREOLUS, sestrinske ustanove HUBERTA, za obrazovanje kadrova u lovstvu, priređeno je prijateljsko druženje sa zabavom nekadašnjih polaznika ovog Učilišta, sada već renomiranih lovaca i lovkinja, kao i potencijalnih budućih polaznika, u restoranu „Bukaleta“ u Plomin Luci.

Riječ je, naime, u učilištu koje je obučilo više grupa lovaca i lovočuvara u odjeljenju Ogulin, a koji su povezani sa mjestom prebivanja samo s činjenicom da žive u Istarskoj županiji.

Prilikom međusobnog druženja prepričavane su lovačke priče i događaji uz bogatu trpezu  istarskog  domačeg pjata ,kao i neizostavnu pjesmu uz pratnju zvukova  harmonike.  Prisutni su bili  oduševljeni spletom pjesama i  njihovom maestralnom izvedbom   budućih lovačkih zvijezda, mladih  i  talentiranih  Kristine Čeh i Marcella Komara.

Domačin susreta bio je poznati istarski lovac i promotor Jasmin Hadžalić.

U znak sjećanja na ovaj nezaboravan susret  prijatelji CAPREOLUSA dobili su  na dar monografiju doajena hrvatskog lovstva Davora Martića „ Lov poljskih koka“, ustvari svojevrsnu abecedu sportskog lova sve rijeđih lovaca „na pero“.

x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.