POU CAPREOLUS dodijelilo Pohvalnicu najmlađim polaznicima ANTI KLIŠKINIĆU I ANDREJU LJUTIĆU za uspješno savladavanje nastavnog programa

Na završnom ispitu za lovce u Splitu, dvojica najmlađih polaznika Pučkog otvorenog učilišta CAPREOLUS Ante Kliškinić i Andrej Ljutić savladali su nastavno gradivo i položili ispit sa –čistom peticom!

Premda se u ovoj ustanovi za obrazovanje kadrova u lovstvu polaznici na završnom ispitu ocjenjuju sa ocjenom „zadovoljio“ i „nije zadovoljio“, Ispitno povjerenstvo na čelu sa dr. sc.Pericom Tucakom, dr. vet. med., jednodušno se suglasilo da su mladi Kliškinić i Ljutić doista pokazali izvanredno, dapače, „kompjutorsko „ znanje i interes za lovstvo. Još tijekom tečaja i praktične obuke momci su se iskazali u savladavanju nastavnog programa.

Zbog ovoga doista super uspjeha dvojice mladih talentiranih polaznika Upravno vijeće POU CAPREOLUS je odlučilo da im dodijeli Pohvalnicu za izvanredan uspjeh i zalaganje u savladavanju nastavnog gradiva.

x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.