OGULIN : LOVCI LOVAČKOG DRUŠTVA „KLEK“ U AKCIJI SPAŠAVANJA POPLAVLJENIH KUĆA I POGONA PREDVOĐENI PREDSJEDNIKOM ELVISOM VUČIĆEM 

Zbog obilnih kiša  izlila se rijeka Dobra iz korita i poplavila Ogulin. Na popljavljenim područjima su aktivne mnoge gradske službe  koje donose hranu i lijekove za ugroženo stanovništvo Ogulina .

U spašavanju imovine stanovnika Ogulina  priključili su se i lovci, članovi Lovačkog društva „Klek“,koji su već od ranih jutarnjih sati, sve do kasno u noć  i tijekom noći dežurali i pomagali mjesno stanovništvo .

Predvođeni predsjednikom Elvisom Vučićem,inače voditeljem ogulinskog odjeljenja splitskoga Pučkog otvorenog učilišta CAPREOLUS, spašavali   su imovinu  ljudi, pomagali u crpljenju nabujale vode  iz potopljenih  kuća , kako bi spasili ono što se spasiti dade.

Lovci „Kleka“ točno prije osam dana organizirali su u Frankopanovim dvorima iznimno dobro posjećenu gastro feštu u povodu Dana grada Ogulina, kao i  spektakularnu izložbu pasa svih autohtonih pasmina.

Naš stručni suradnik Elvis Vučić uspio nam je kasno sinoć poslati alarmantne fotografije  iz poplavljenog Ogulina.  

x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.