ČUDO AIMPOINTA : Crvenom točkom u lov na sitnu pernatu divljač i veprove

Švedski Aimpoint je za 2017. godinu pripremio crvenu točku dizajniranu specijalno za sačmarice. Micro S-1 je kompaktna i lagana crvena točka koja se montira na sve popularne modele bokerica, položara i poluatomata. Nikakva montaža nije potrebna, točka dolazi sa adapterima za sve popularnije lovačke puške. Točka veličine 6 MOA poboljšava preciznost i brzinu te se koristi u lovu na „ pero“, gađanjem sa kuglom podešenom za sačmarice u lovu na divlje svinje te sportsko gađanje.

S-1 je lagana, teži samo 100 grama, ne mijenja balans oružja a kompatibilnost sa svim najčešćim modelima sačmarica je čini jednostavnom za ugradnju i korištenje. Baterija je dugovječna pa tako točka može kontinuirano raditi 5 godina.

Pucanje u sumrak i u uvjetima lošeg osvjetljenja je drastično olakšano koristeći crvenu točku pa će tako i ovaj Aimpoint model sigurno pronaći put do hrvatskih lovaca. Aimpoint S-1 se očekuje uskoro i u Hrvatskoj, u svim bolje opremljenim lovačkim prodavaonicama.

( VIŠE U DOBROJ KOBI BROJ 192 / RUJAN 2017. )

x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.