ČLANOVI OBITELJI HRVATSKIH BRANITELJA 4. GARDIJSKE BRIGADE HV USPJEŠNO SAVLADALI NASTAVNO GRADIVO I POLOŽILI ZAVRŠNI LOVAČKI ISPIT

 

U skladu sa godišnjim planom i programom obrazovanja kadrova u lovstvu splitsko Pučko otvoreno učilište CAPREOLUS upriličilo je tečaj za polaganje završnog lovačkog ispita za lovce i lovkinje, članova obitelji hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata 4. Gardijske brigade po povoljnim uvjetima.

Suradnja između CAPREOLUSA i 4. Gardijske brigade HV traje već duže vrijeme. Ovo je bio drugi tečaj koji je posebno organiziran za obitelji hrvatskih branitelja.

Članovi obitelji hrvatskih branitelja savladali su nastavno gradivo, prošli su terotesku i praktičnu obuku i naposljetku sa uspjehom položili ispit za lovca odnosno lovkinju.

Polaznici su savladali nastavno gradivo učeći iz više udžbenika CAPREOLUSA, poput praktičnog poučnika OSNOVE LOVSTVA, potom VJEŠTINE LOVA I SIGURNOG GAĐANJA i PRVE POMOĆI U LOVU , koja su najnovija izdanja napisali profesori CAPREOLUSA. Praktični dio obuke obavljen je u državnom lovištu „Šibenik –Vrgorac“ lovoovlaštenika „Ober lovni turizam“.

Među brojnim polaznicima posebno se istakla Marija Trogrlić kojoj je Upravno vijeće učilišta dodijelilo Pohvalnicu CAPREOLUSA.

 

 

x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.